Separet típusú árnyékoló, egyedi árak alapján

Ez az árnyékoló függőlegesen legördíthető ponyvás szerkezet, mely mind homlokzati, mind mennyezeti felszerelésre alkalmas.

Leírás

 

A Separet egy normál függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. A szerkezetek öntvény talpas vagy lemez hengertartó segítségével mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmasak. Maximálisan 6 m-es szélességig javasoljuk az alkalmazását, mert az Ø 70mm-es ponyvahenger deformációja ezen méret felett jelentős. A henger korcolt acélcső horganyozva, átmérő 70 mm, 1 mm-es falvastagsággal, a végeiben üvegszál erősítésű műanyag dugókkal. A ponyvát a vastag falú 1”-os galvanikus horganyozású súlycső tökéletesen kifeszíti. A henger forgatását 1:7 áttételű hajtómű végzi, leakasztható hajtókar segítségével, amely igény szerint kiváltható motoros működtetéssel is. A motor a ponyvacsőbe kerül beépítésre, beépített végállás kapcsolókkal és hő védelemmel. A szél mozgatása ellen az nehezékcsövet lehet rögzíteni és a hajtóművel a ponyvát meg lehet tökéletesen feszíteni. Mivel minden alkalmazásnál más és más a kirögzítés lehetősége, ezért a szerkezetek alsó rögzítését a helyszíni szerelés alkalmával kell megoldani. Az árnyékoló kívánság szerint felszerelhető bowdenes, pálcás vagy sínes megvezetéssel. A tartókonzolok RAL 7035 színre szinterezettek. A fentiekben részletezett fémszerkezetre húzható hagyományos dralon, vagy PVC vászon is. A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm. A ponyvákat csak vegyszer használata nélkül szabad tisztítani és fontos, hogy hosszabb tárolási intervallum előtt (tél) meg kell szárítani. A vászon élettartama a betartott utasítások mellett akár 8–10 év is lehet. Az árnyékoló rendelhető védőtetővel is, ami a homlokzati szereléskor megvédi a szerkezetet és a ponyvát a környezeti hatásoktól. Az árnyékoló rendelhető védőtetővel is, ami a homlokzati szereléskor megvédi a szerkezetet és a ponyvát a környezeti hatásoktól A szerkezet 30–40 km/h szelet képes elviselni, a ponyvaterület nagyságától függően.Viharos széllökések ellen vagy felügyelettel, vagy motoros szélérzékelővel védeni kell. A viharkárokból adódó károsodás nem garanciális meghibásodás.

*A szerelés helyétől függően, illetve 10 m2 alatti rendelés esetén kiszállási díjat számíthatunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nálunk az, elégedett vásárló a legjobb vásárló! Azért dolgozunk, hogy nálunk elégedett legyen!