Műanyag harmonikaajtó színes

Leírás

Felső sínen állandóan lógó, egymással harmonikaszerűen összezáródó lamellákból áll. A lamellák általában műanyagból vannak, de készülnek fa alapanyagból is. A lamellák színe alapesetben fehér vagy csoki barna, de színmintából választható fautánzatú színekben is rendelhető.
A felső sínben görgőkön futó kb.10 cm-es lamellák kinyitott állapotban egy átlagos ajtónyílásból 15-17 cm-t vesznek el, az érkező sínben mágnessel rögzíthetőek. A felső és az érkező sín 3,5 cm széles.
Belátás elleni védelmet és hőszigetelést lehet vele elérni, teljes elszeparálást – mint egy normál nyíló ajtónál –, ne várjunk tőle.

Méretezés:
Az ajtóhoz szükséges profilok különböző hosszúságban állnak rendelkezésre, ezekből szabhatóak le az adott nyíláshoz éppen szükséges lamella méretek. A szélességi méretezés is kötött, hiszen egy-egy lamella betoldásával 10 cm-rel nő meg a teljes szélesség, így előfordulhat,hogy 1 cm miatt 10 cm-t kell toldani.

*A szerelés helyétől függően, illetve 10m2 alatti rendelés esetén kiszállási díjat számíthatunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nálunk az, elégedett vásárló a legjobb vásárló! Azért dolgozunk, hogy nálunk elégedett legyen!