90mm széles ‘Z’ alakú peremezett lamellákkal sínes megvezetéssel, egyedi árak alapján

A peremezett lamella mindkét széle peremezve van, ezért a szélállóságuk megnő. A lamellákat, illetve a lamellák két végére szegecselt vezetőprofilokat lefutósín vezeti meg. Alakjának köszönhetően télen jobb hőszigetelést biztosít, teljes fényzárást tesz lehetővé.

Leírás

 

Kültéri árnyékoló 90mm széles ‘Z’ alakú peremezett lamellákkal. A peremezett lamella mindkét széle egy görgősor segítségével vissza van hajtva, peremezve van. Ez egy 4mm átmérőjű, önmagába visszazáródó profilt képez. A lamellákat, illetve a lamellák két végére szegecselt vezetőprofilokat egy préselt alumínium lefutósín vezeti meg. A lefutósínekbe két-két gumiprofil kerül, ezek a lamellák, illetve a szél által okozott zajhatást csillapítják. A ‘Z’ lamellás zsaluzia formájának köszönhetően szorosan záródik, ami miatt az ablak és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami télen jobb szigetelés biztosít. Teljes fényzárásra is alkalmas.Működtetés: motoros vagy kézi tekerőkaros.

*A szerelés helyétől függően, illetve 10 m2 alatti rendelés esetén kiszállási díjat számíthatunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nálunk az, elégedett vásárló a legjobb vásárló! Azért dolgozunk, hogy nálunk elégedett legyen!