Compact típusú napellenző, egyedi árak alapján

Speciális homlokcső. A drapéria egy kis csigahajtómű segítségével a homlokprofilból függőlegesen, max. 1,3 méteres magasságban leereszthető. Alkalmazható a Basic, Sunset, Shadow és a Shadow C típusú napellenzőknél 6m hosszig.

Leírás

 

A Compact speciális homlokcső egy plusz kiegészítő szolgáltatást nyújt. A drapéria egy kis csigahajtómű segítségével a homlokprofilból függőlegesen leereszthető, így a napellenző a lemenő nap ellen nyújt hatékonyabb védelmet, ugyanakkor intimitást biztosít a környezettel szemben. Alkalmazható a Basic, a Sunset, Shadow és a Shadow C napellenzőknél 6 méteres hosszig. A homlokcsőbe húzható hagyományos dralon, vagy PVC vászon is maximum 1,3 méteres magasságban. A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm. A ponyvákat csak vegyszer használata nélkül szabad tisztítani és fontos, hogy hosszabb tárolási intervallum előtt (tél) meg kell szárítani. A vászon élettartama a betartott utasítások mellett akár 8–10 év is lehet. A zárt tokprofil miatt a ponyvát csak a beállított irányban szabad felhúzni, mert ellenkező irányban elakadhat a tokon belül. A szerkezet egy 40 x 40 mm-es zártszelvényre kerül ráépítésre, ezáltal egy könnyen felszerelhető egységet képvisel. Ez a típus 1800 mm-től 6000 mm-es szélességben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 1500, 2000, 2500, 3000, 3250, 3500 mm. A szélességi méretnek a karkinyúlás méretétől fél méterrel nagyobbnak kell lennie, hogy a könyökkarok egymás mellé férjenek. A napellenzők 5 m-es szélességig 2 karral, 5 és 6 méteres szélesség között választhatóan 2 vagy 3 karral, 6 és 8 m között 3 karral, 8m felett 4 könyökkarral készülnek. A karbillentők fogadják a napellenző karokat. Ezekből kétféle billentő típus van, az egyikkel 0–75 fokig, a másikkal 13-90 fokig állítható a ponyva lejtése. A szerkezet 25–30 km/h szelet képes elviselni, a ponyvaterület nagyságától függően. Mivel a homlokprofilnak nagyobb a tömege a leereszthető drapéria miatt, így a karok végén jelentkező tömegterhelés is nagyobb, ezért nem ajánljuk a felszerelését 3,5 méteres karkinyúlás felett.Viharos széllökések ellen vagy felügyelettel, vagy motoros szélérzékelővel védeni kell. A viharkárokból adódó károsodás nem garanciális meghibásodás.

*A szerelés helyétől függően, illetve 10 m2 alatti rendelés esetén kiszállási díjat számíthatunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nálunk az, elégedett vásárló a legjobb vásárló! Azért dolgozunk, hogy nálunk elégedett legyen!